• sr
  • ru
  • en

“„BUDUĆNOST“ SMR

Preduzeće „Budućnost“ SMR osnovano je 1992. godine sa sedištem u Sopotu, a proizvodnim pogonom smeštenim u Novoj Pazovi. Prvobitna delatnost ovog preduzeća bila je proizvodnja instalacione opreme sa posebnim akcentom na proizvodnji monofaznih prekidača i utičnica.Vremenom je firma „Budućnost“ proširila oblast interesovanja, zahvaljujući razvojnom timu koji je svu pažnju posvetio iznalaženju novih tehnologija u proizvodnji i načinu upotrebe.

onama2

U skladu sa tim, 2000. godine „Budućnost“ započinje novi proizvodni program, a reč je o proizvodnji i prodaji delova za vodovodne sanitarije. Napornim i vrednim radom svih članova tima firma uspeva da osvoji i usavrši kompletnu proizvodnju gibljivih eleastičnih sifona (EGS), a posebno gibljivih elastičnih creva prečnika od Ø 16 do Ø 100. Za ovaj sopstveni, inovativni i jedinstveni način proizvodnje „Budućnost“ 2005. godine dobija patent br. 714 MP, izdat od strane Zavoda za intelektualnu svojinu u Beogradu.

onama3

Kontinuiranim, uloženim trudom i željom za napredovanjem i usavršavanjem kompanija uspeva da podigne celokupan proces proizvodnje na najviši nivo, ulažući u ljudske resurse, kvalitetan i stručan tim inženjera, ali i u najbolje i najkvalitetnije materijale. Godišnje se proizvede preko 300 000 kompletnih sifona i na hiljade metara creva različitih dimenzija, a velika količina proizvoda se na mesečnom nivou izvozi u inostranstvo, prvenstveno u zemlje u regionu. Tokom svog dugogodišnjeg poslovanja i razvitka preduzeće postaje jedno od vodećih u ovoj oblasti, proširujući svoje kapacitete u pogledu naprednog proizvodnog pogona, kao i sopstvenog razvoja sa alatnicom, vodeći računa o standardu, potrebama svojih kupaca, ali i sigurnoj, lakoj i jednostavnoj upotrebi svih proizvoda prepoznatljivog kvaliteta.

Menu